Forum Pensjonat Pensjonat "Trzy Kuzynki"
Rejestracja w Recepcji, a potem swobodne hulanie po całym ośrodku :)
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj  RejestracjaRejestracja 
zakupy przez internet

Odpowiedz do tematu    Forum Pensjonat "Trzy Kuzynki" Strona Główna » Coś tam, coś tam ;) Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
zakupy przez internet
Autor Wiadomość
kika75
Zbłąkany Piksel

Post zakupy przez internet Odpowiedz z cytatem
parę dni temu na internecie znalazłam ciekawą stronę www.menudomowe.pl na której mozna zamówić produkty są one dostarczane do domu wraz z przepisami tabelą dietetyczną i deserem dostawa gratis żeby sprawdzić czy tak rzeczywiście jest zamówiłam i okazało się że był to strzał w dziesiątkę produkty świeże,super zapakowane, fajne przepisy i szybka dostawa czy ktoś z was już korzystał z takiego sposobu zamawiania towaru wasze opinie?
Wto Lut 07, 2012 16:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wto Lut 07, 2012 16:41
NICKi
Manfred

Post Odpowiedz z cytatem
Mówiąc szczerze, jeśli nie muszę czegoś kupować przez internet, to tego nie robię. Dopiero jak czegoś nie można kupić w żadnym sklepie na miejscu, to szukam tego na allegro. Albo w księgarni internetowej Gandalf, jeśli potrzebuję jakiejś książki. Zawsze jest ryzyko, że kupione przez internet produkty mogą być uszkodzone, zepsute czy coś...

Czw Lut 16, 2012 16:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Carrie_21
Siostra Marx

Post Odpowiedz z cytatem
Ja, poprzez mamę, dosyć często kupuje coś na necie. Zwykle używane książki, bo często można znaleźć taniej i do tego hurtowo, jak ktoś ma ich sporo w ofercie. Jest to cokolwiek wygodne, bo można kupić coś i się tylko czeka, nie trzeba nigdzie łazić i szukać. ja zwykle korzystam z allegro.
Czw Lut 16, 2012 22:12 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bystra
Zbłąkany Piksel

Post Odpowiedz z cytatem
Często kupujemy coś w internecie. Zwłaszcza jakieś rzeczy do domu, ciuchy, elektronikę, itp. Bardzo lubię kupować w internetowych sklepach odzieżowych i obuwniczych. Nie raz trafiają się naprawdę fajne produkty w dość niskich cenach. Raczej w sklepach stacjonarnych trudno znaleźć takie promocje. Poza tym w internecie oferta jest znacznie szersza. Mój ostatni zakup to desigual spodnie ze sklepu stendi.pl - można sobie obejrzeć pod tym linkiem WinkSmile
Wto Cze 25, 2013 10:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dawidoo
Zbłąkany Piksel

Post Odpowiedz z cytatem
Zakupy przez internet do dobra rzecz, zwłaszcza jeśli poszukujemy jakiegoś produktu unikatowego lub trudno dostępnego.

Wto Wrz 17, 2013 14:21 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mantico
Zbłąkany Piksel

Post Odpowiedz z cytatem
Czasem wybieram się samodzielnie na zakupy kiedy naprawdę chcę już coś mieć natychmiast. W większości przypadków wyszukuję jednak dobre oferty i zamawiam z Allegro lub sklepu internetowego. Tak jest po prostu sprawniej, taniej i wygodniej. Polecam też zajrzeć na https://www.credy.pl/
Pozdrawiam!
Sob Lut 18, 2017 17:35 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kapusta
Zbłąkany Piksel

Post Odpowiedz z cytatem
Moim zdaniem nie ma niczego lepszego od zakupów. Jest to źródło mojej radości. Jednak na zakupy trzeba mieć pieniądze, a czasami ciężko z premią w pracy. Właśnie dlatego biorę pożyczki. Nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu, więc mogę śmiało polecić to rozwiązanie wszystkim. Naprawdę warto.
Pią Wrz 29, 2017 14:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bomba6
Zbłąkany Piksel

Post Odpowiedz z cytatem
Kupowanie rzeczy przez internet stało się coraz bardziej popularne! Znalezienie fajnego garnituru w Krakowie bywa ciężkie, ale nie ma się co załamywać! Dobrze jest znaleźć sposób lub sklep, w którym znajdziemy to czego szukamy. Jeśli szykuje Ci się uroczystość i chcesz znaleźć coś naprawdę wysokiej jakości, zajrzyj na https://dastan.pl/ i postaw na ich elegancję i styl.
Wto Lip 23, 2019 10:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ezra90
Zbłąkany Piksel

Post Odpowiedz z cytatem
Ja kupuję dosłownie wszystko przez internet, od ubrań po cześć samochodowe, tak mi najwygodniej, bo mieszkam w miejscu, gdzie asfalt na noc zwijają Very Happy Ostatnio odkryłam świetny sklep z akcesoriami do kuchni https://www.helios-szklo.pl/ polecam zajrzeć i obejrzeć jak piękną mają porcelanę!
Czw Paź 24, 2019 11:01 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bomba6
Zbłąkany Piksel

Post Odpowiedz z cytatem
Coraz więcej firm i miejsc, decyduje się na podjęcie działań w kierunku zaopatrywania się online. Jeśli więc prowadzić swój własny gabinet, sprawdź czy stoły rehabilitacyjne omnes będą pasować do Twoich potrzeb idealnie. Możliwe, że znajdziesz u nich lepszą cenę oraz jakość niż stacjonarne!
Sro Paź 30, 2019 15:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kazna
Zbłąkany Piksel

Post Odpowiedz z cytatem
Też robię sporo zakupów przez neta, bo mieszkam w zapomnianym prze boga miejscu Very Happy
Pon Lis 18, 2019 02:06 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Somya
Zbłąkany Piksel

Post Odpowiedz z cytatem
zakupy online są bardzo wygodne, często z nich korzystam Smile

Wto Mar 31, 2020 15:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
michał
Zbłąkany Piksel

Post bluza taktyczna Odpowiedz z cytatem
Bardzo lubię odzież militarną Exclamation Szukając owej, trafiłem na sklep 4 Tactical i dokonałem mojego pierwszego zakupu jakim była bluza taktyczna , która przydała mi się podczas pieszej wędrówki po górach . Będę wracał na ich stronkę bo maja plecaki, zasobniki i inne rzeczy Very Happy.
Pon Sie 30, 2021 10:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pon Sie 30, 2021 10:50
Odpowiedz do tematu    Forum Pensjonat "Trzy Kuzynki" Strona Główna » Coś tam, coś tam ;) Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: